Rochii de mireasa 2014

Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
Rochie de mireasa Candace
Culoare: alb   Fiecare femeie viseaza sa fie si sa se simta ca o printesa in ziua nuntii ei, iar acest lucru este posibil multumita designerilor care au creat rochii de mireasa tip printesa pentru orice silueta si pentru orice forme, mai mult sau mai putin tonifiate. ..
3.490,00 RON
Bazat pe 1 recenzii.
Rochie de mireasa Cara
Culoare: alb   Rochiile de mireasa tip sirena duc la maxim feminitatea si senzualitatea unei mirese. Inspirate de siluetele creaturilor mitologiei grecesti, sirenele o insoteau pe Persefona si la porunca lui Demetru au cautat-o cand a fost rapita, cu un cantec caruia nu-..
3.490,00 RON
Bazat pe 1 recenzii.
Rochie de mireasa Cassandra
Material: tulle si aplicatii dantela, paiete si margele. Culoare: ivory deschis   ..
3.490,00 RON
Rochie de mireasa Eleanor
Material: tulle, aplicatii din dantela, paiete Culoare: alb ivory deschis    ..
3.290,00 RON
Rochie de mireasa Elisabeth
Material: satin Culoare: alb Cea mai buna alegere este rochia de mireasa in stil grecesc. De ce? Pentru ca este simpla dar eleganta, vaporoasa, fluida si te scapa de tortura corsetului lasand corpul sa respire lejer si sa se miste in voie (avantaj si pentru miresele mai plinu..
2.990,00 RON
Rochie de mireasa Heather
Material: tulle + aplicatii Culoare: ivory Fiecare femeie viseaza sa fie si sa se simta ca o printesa in ziua nuntii ei, iar acest lucru este posibil multumita designerilor care au creat rochii de mireasa tip printesa pentru orice silueta si pentru orice forme, mai mult sau m..
3.490,00 RON
Bazat pe 2 recenzii.
Rochie de mireasa Macao
Bolero-ul nu este inclus. Material: tulle, dantela Culoare: alb Rochiile de mireasa tip sirena duc la maxim feminitatea si senzualitatea unei mirese. Inspirate de siluetele creaturilor mitologiei grecesti, sirenele o insoteau pe Persefona si la porunca lui Demetru au ca..
3.190,00 RON
Bazat pe 2 recenzii.
Rochie de mireasa Maria
Material: chiffon, dantela Culoare: alb Cea mai buna alegere este rochia de mireasa in stil grecesc. De ce? Pentru ca este simpla dar eleganta, vaporoasa, fluida si te scapa de tortura corsetului lasand corpul sa respire lejer si sa se miste in voie (avantaj si pentru miresel..
2.890,00 RON
Rochie de mireasa Efigie
Material: Şifon Culoare: alb   ..
2.990,00 RON
Rochie de mireasa Faith
Material: tulle creponat Culoare: alb   ..
2.690,00 RON
Rochie de mireasa Kate
Material: tafta Culoare: alb   ..
2.590,00 RON
Rochie de mireasa Sharon
Material: tafta + aplicatii Culoare: Ivory deschis   ..
2.990,00 RON
Rochii de Mireasa Diva Bride © 2018